Envytech vinner uppdrag för vattenrening vid järnvägsprojektet HS2 i England

Ett skepp kommer lastat! Den här gången med 2 st ”Envytech linor”,och destination är inget mindre projekt än #HS2 UK 🇬🇧🚄

Vi är superstolta att kunna hjälpa våra bästisar Cornelsen Ltd. med Matt Ingram i spetsen med utrustning för effektiv sedimentrening vid arbeten vid sk.HS2 – High Speed 2 – som är ett höghastighetsspår som skall gå mellan London och Wigan.
Från Wikipedia: ”The railway will be the country’s second purpose-built high-speed line, the first being HS1, the connection from London to the Channel Tunnel”

Såklart riktigt kul att våra blåa färger ska få lysa upp engelska byggplatser, och jobbet kommer perfekt då Envytech och Cornelsen nu skall erbjuda #SAFF tekniken, en ny reningsteknik för #PFAS förorenat vatten från OPEC Systems – Environmental Engineering Solutions i England och övriga Europa. Och Första projektet är bara veckor bort. Ett uppdrag som omfattar rening av brandövningsvatten inom 3 olika petroleumraffenaderier. So get ready UK and Europe. You are about to become bluer 👏 💙 👌