Hur startar ni veckan? Vi firar att vi ska få uppdatera åtgärdsportalen.se med åtgärdstekniker för PFAS i jord och vatten

Jajamen. Förra veckan hörde Peter Harms-Ringdahl av sig och meddelade att projektet blivit godkänt och att pengar tilldelas. Superkul och Superviktigt tycker vi på Envytech, och vi ser fram emot att dela åtgärdstekniker resultat, möjligheter från våra snart 2 år med unik erfarenhet och flest projekt i världen med Foam Fractionation för PFAS, och 5 år av stabilisering av många olika jordar med Rembind.

Vi kommer även plocka in våra partners Cornelsen Umwelttechnologie GmbH och Cornelsen Ltd. för att dela information om den unika och patenterade fällnings- och flockningsprodukten #PerfluorAd.

Men gästspelet slutar inte där. Vi kommer också dela resultat och möjligheter med termisk nedbrytning av PFAS från partners TRS Group Inc. och Zebra Technologies .

JoJo – vi säger ju att det kommer bli spännande 👌👏⚡

Ja, och sen kan vi ju såklart även stödja upp med kunskap från över 100 jobb med kol och jonbytare. Men det kan ju alla.